Dr. Ráki Júlia

Háziorvos szakorvos,  aktív analitikus tanácsadó, család-és párterapeuta rezidens, Gyászfeldolgozás MódszerÒ Specialista, az Aktív Analitikus Pszichoterapeuták Egyesületének Elnöke. 2002-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetemen, gyakorló családorvosként dolgozom. Orvosként feladatomnak érzem a krónikus betegségben szenvedők  és családtagjaik pszichés támogatását, edukációját, elakadt gyászfolyamatok segítését. Családi, párkapcsolati problémák megoldásában való segítségnyújtást tanácsadás formájában, szupervízió mellett végzek, ezen felül egyéb élethelyzeti konfliktusokban lehet hozzám egyéni tanácsadásért fordulni. A praxisközösségen belül a lelki tanácsadást támogató egyéni és csoportos rendezvényekért vagyok felelős, ill. betegedukációs előadások szakmai összeállításában segítek.

Dr. Balázs Nóra

1996-ban Miskolcon végeztem egészségügyi szakközépiskolában, majd az orvosi egyetemet 2002-ben fejeztem be a SOTE-n.Első szakvizsgámat 2007-ben szereztem foglalkozás egészségügyből. Hosszú évekig üzemorvosként dolgoztam. Mivel érdekelnek az alternatív gyógymódok a hagyományos orvoslás mellett, időközben elvégeztem egy természetgyógyász és egy manuálterapeuta képzést. 2015 végén csatlakoztam Marik doktor praxisközösségéhez.  Itt töltöttem három éves háziorvosi szakgyakorlatomat. 2018-ban szereztem meg a szakvizsgát családorvostanból. Édesanyám és felmenői közt többen dolgoztak egészségügyben, ezért szinte magától értetődő volt, hogy én is ezt a hivatást választom.

Lázár Ildikó - praxisnővér

1985-ben végeztem a váci Géza Király téri Egészségügyi Szakközépiskolában, majd 1991-ben felnőtt szakápolói, 2008-ban pedig ápolói képesítést szereztem.  Háziorvosi asszisztensi munkámat 2005. óta látom el, ezzel párhuzamosan sebészeti asszisztensként is dolgozom.

Gentischer Katalin - praxisnővér

1995-ban  végeztem a Flór Ferenc Egészségügyi Szakközépiskolában, majd 2000-ben röntgenasszisztensi  , 2006-ban pedig képi diagnosztikai szakasszisztensi képesítést szereztem.  Jelenleg a ápoló képzésben veszek részt.  A röntgendiagnosztikán és a sugárterápián  kívül sebészeti, érsebészeti, valamint urológiai asszisztensi  munkakörökben dolgoztam. 2018. óta  dolgozom háziorvosi asszisztensként.

Röck Eszter - praxisnővér

1977-ben érettségiztem a Váci Géza Király. téri Egészségügyi Szakközépiskolában. Azóta az egészségügyben dolgozom. Veresegyházán 1987 óta veszek részt az alapellátásban mint körzeti nővér. A körzeti nővér képesítésem 1994-ben szereztem. A Praxisházban Dr. Zeidler Ákos mellett 2015 óta dolgozom.

 

Pénzes László Tamásné - védőnő

Képesítésem 1983-ban szereztem meg, majd 2 évig területi védőnőként dolgoztam. Nyirő Gyula Kórház Meddőségi Ambulancián helyezkedtem el 1985-2004-ig. Veresegyházon területi védőnőként 2004-óta dolgozom. A Kálvin Téri Református Általános Iskolát is ellátom a területi munka mellett. A mindennapi munkámban nagy segítséget jelent az egészségfejlesztő- mentálhigiénikus végzettségem.

Billay Orsolya - pszichológus

Kiskoromtól segítő szakmában szerettem volna dolgozni, de csak olyan klasszikus hivatásokban gondolkoztam, mint az orvos, gyógytornász vagy mentőtiszt. Először bölcsészként diplomáztam történelem kommunikáció szakon. A diplomám megszerzése után a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakára jelentkeztem. Nagyon rövid idő kellett csak ahhoz, hogy azt érezzem, hogy révbe értem. Megtaláltam azt amivel életem végéig foglalkozni szeretnék. A szakma iránti szeretet, tisztelet, alázat és az igény, hogy folyamatosan képezzem magam pedig azóta is elkísér. Ennek részeként pedig relaxációs terapeuta végzettséget szereztem a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél. Az autogén tréninget egyaránt oktathatom gyerekeknek, felnőtteknek és kismamáknak.

Marik Judit - gyógytornász

1989-ben végeztem Budapesten.

2016-ban a Semmelweis Egyetem által szervezett képzésen manuálterapeuta-gyógytornász képesítést szereztem.

Főállásban a Szt. Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórházban dolgozom Visegrádon.

Földes Anikó - gyógytornász

Földes Anikó gyógytornász vagyok. Az OTE Egészségügyi Főiskolai Kar, Gyógytornászképző Szakon1990-ben végeztem. Flór Ferenc Kórházban Kistarcsán, 1991 kezdtem dolgozni a Reumatológiai osztályon A Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Karán, Egészségügyi Szakmenedzser diplomát szereztem 2008-ban. A Misszió Egészségügyi Központ Fizioterápiás osztályán dolgozom; 2003-tól mint vezető gyógytornász. A szerencsés emberek közé tartozom, hiszen olyan szakmát választottam, amit a mai napig örömmel és lelkesen végzek.

Karmos Anna - dietetikus

“Mindig is érdekelt az egészséges táplálkozás, de az egyetemig nem voltam teljesen tisztában azzal, hogy ezt, hogy is kell elképzelni valójában. Mostanra megtanultam, hogy akkoriban mennyi mindent csináltam rosszul. ⁣ Fontosnak tartom, hogy ne csak fizikailag legyünk egészségesek, hanem mentálisan is, nagyon érdekel a táplálkozás pszichológiai oldala, ezért tanulmányaimat ebben az irányban tervezem folytatni. ⁣ Szeretem hasznosan tölteni az időmet, és a maximumot kihozni magamból. Célom, hogy minél több embernek segíthessek abban, hogy ne kövessék el azokat a hibákat, amiket én korábban elkövettem.” Mottóm: Ha nem változtatsz, semmi sem fog megváltozni!

Top